انواع مسقطی شیرینی شب یلدا طرز تهیه مسقطی مجله آشپزی مسقطی مسقطی انار مسقطی میوه ای مواد لارم برای تهیه مسقطی هنر آشپزی چگونه مسقطی درست کنیم
برای خواندن امکانات این آرشیو به ادامه مطلب مراجعه نمایید...
مواد لازم:
آب انار خالص | یک لیوان |
پودر نشاسته | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | به میزان دلخواه |
شربت انار و پودر گردو | مقداری |
طرز تهیه مسقطی انار؛ شیرینی شب یلدا :
آب انار نشاسته و شکر رو با هم مخلوط کرده و بر روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا غلظتش مثل فرنی شود. این مخلوط را در قالب دلخواه ریخته و بعد داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس آن را از قالب برگردانید و با شربت انار و پودر نارگیل یا خلال پرتقال تزئین کنید. در صورت تمایل می توانید دانه انار هم داخل مسقطی بریزید.
برای درست کردن شربت انار، آب انار و با مقدار دلخواه شکر بجوشانید تا غلیظ شود. شربت خوش طعم و گوارایی به دست می آید.
نکته اول: شما با این دستور ساده می توانید انواع مسقطی های میوه ای را تهیه کنید.
نکته دوم: میزان شکر بستگی به ذائقه شما و طعم آب انار دارد. ممکن است بخواهید مسقطی شیرین، ملس یا ترش درست کنید.
منبع:mikhak.net