close
تبلیغات در اینترنت
شیوه تهیه کباب موهامورا

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 201
  • کل نظرات : 15
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 25
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 37
  • بازديد ديروز : 70
  • بازديد کننده امروز : 2
  • بازديد کننده ديروز : 20
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 0
  • بازديد هفته : 482
  • بازديد ماه : 1,534
  • بازديد سال : 9,186
  • بازديد کلي : 53,240
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.234.13.175
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

کدهای اختصاصی

آخرین ارسالی های انجمن

fo1852 کباب موهامورا

 

برای خواندن امکانات این آرشیو به ادامه مطلب مراجعه کنید.

آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه
مواد لازم :

سس موهامارا نصف فنجان
 گوشت (گاو یا گوسفند. چرخ کرده. خیلی چرب نباشد.)  ۴۵۰ گرم
 ادویه  ۱ قاشق چایخوری
دارچین  ۱ قاشق چایخوری
 پیاز  ۱ عدد
نمک به میزان دلخواه

طرز تهیه :
۱٫ پیاز و جعفری را داخل کاسه ی غذاساز بگذارید و به اندازه ی ممکن ریز کنید. گوشت و ادویه ها را اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانی که گوشت و پیاز و جعفری به خوبی ترکیب شوند مخلوط کنید. سس موهامارا را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

۲٫ یک فنجان کوچک از مخلوط گوشت را برداشته و روی سیخ به شکل سوسیس در بیاورید. می توانید به جای سیخ دور آن را فویل بپیچید. به مدت ۱۰ دقیقه در فر با حرارت ۴۰۰ درجه ی فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) قرار دهید. سیخ یا سوسیس های گوشتی را تا زمانی که بپزند از این رو به آن رو کنید. کباب را با نان پیتا و سالاد سرو کنید.

 

منبع : sooran.com

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

مطالب این سایت باعث رضایت شما قرار گرفته است؟لطفا نظر دهید.