close
تبلیغات در اینترنت
دلمه سیرابی

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 201
  • کل نظرات : 15
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 1
  • تعداد اعضا : 25
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 17
  • بازديد ديروز : 40
  • بازديد کننده امروز : 6
  • بازديد کننده ديروز : 18
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 0
  • بازديد هفته : 401
  • بازديد ماه : 1,076
  • بازديد سال : 11,410
  • بازديد کلي : 55,464
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 3.80.218.53
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

کدهای اختصاصی

آخرین ارسالی های انجمن

آموزش پخت دلمه انواع دلمه دلمه دلمه برگ دلمه سیب زمینی دلمه سیرابی دلمه فلفل دلمه قارچ سیرابی طرز تهیه آش سیرابی طرز تهیه دلمه طرز تهیه دلمه سیرابی طرز تهیه ی دلمه سیرابی مجله اشپزی مواد لازم دلمه هنر آشپزی

برای  خواندن امکانات این آرشیو به ادامه مطلب مراجعه نمایید...

fo1814 دلمه سیرابی

 

دلمه سیراب شیردان یکی از غذاهای محلی استان لرستان است.

مواد لازم :

 سیرابی  به تعداد نفرات یک برش
گوشت چرخ‌کرده  ۲۰۰ گرم
 برنج  یک لیوان
 لپه  ۴ قاشق
 سبزی معطر مخصوص دلمه خرد شده یک لیوان
روغن به میزان لازم
پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذاخوری
فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
رب‌ گوجه یک قاشق غذاخوری
پودر زیره یک قاشق چایخوری سرخالی

 

سبزی معطر مخصوص دلمه ( ترخون، مرزه، نعناع، جعفری و پیازچه )

طرز تهیه :
دو قاشق از پیاز سرخ شده را با کمی روغن در تابه بریزید و گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
ادویه‌ها را همراه سبزی خرد شده به گوشت بیفزایید و آنها را هم خوب تفت دهید.
برنج را بشویید و خام به مواد دلمه اضافه کنید.
مقدار لازم نمک بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
سیرابی را به اندازه تقریبی ۱۵ در ۱۵سانت برش بزنید.
از مواد دلمه روی برش سیرابی بریزید و آن را محکم ببندید یا بدوزید.
طوری که هنگام پختن، مواد از درون سیرابی بیرون نریزد.
در یک قابلمه مناسب یک قاشق پیاز سرخ شده بریزید.
مقداری ادویه به آن اضافه کنید و رب‌گوجه را با آن تفت دهید و پنج لیوان آب روی آن بریزید.
دلمه‌های دوخته شده سیرابی را درون آن بگذارید.
در ظرف را ببندید و بعد از جوش آمدن حرارت را کم کنید و بگذارید ۳/۵ تا ۴ ساعت با حرارت ملایم بپزد.
وقتی آب آن به یک لیوان رسید و به صورت سس غلیظ در آمد و سیرابی پخته شد، دلمه‌ها را در دیس مناسبی بکشید.
باقی مانده سس را روی دلمه‌ها بریزید و اطراف آنها را با جعفری و چند برش لیموترش تزئین و سپس نوش‌جان کنید.

در صورت تمایل چند پاچه گوسفند را در قابلمه بگذارید و بپزید و دلمه‌ها را داخل آن بگذارید و همزمان با هم بپزید در این صورت طعم متفاوتی خواهید داشت. این دلمه بسیار مغذی است.

منبع :mikhak.net

 

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

مطالب این سایت باعث رضایت شما قرار گرفته است؟لطفا نظر دهید.