close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه بیسکوییت رژیمی

تبلیغات

ما را دنبال کنید

جستجوگر

آمارگیر

  • :: آمار مطالب
  • کل مطالب : 201
  • کل نظرات : 15
  • :: آمار کاربران
  • افراد آنلاين : 4
  • تعداد اعضا : 25
  • :: آمار بازديد
  • بازديد امروز : 82
  • بازديد ديروز : 70
  • بازديد کننده امروز : 5
  • بازديد کننده ديروز : 20
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز: 0
  • بازديد هفته : 527
  • بازديد ماه : 1,579
  • بازديد سال : 9,231
  • بازديد کلي : 53,285
  • :: اطلاعات شما
  • آي پي : 54.234.13.175
  • مرورگر :
  • سيستم عامل :

کدهای اختصاصی

آخرین ارسالی های انجمن

:آموزش طرز تهیه بیسکویت آموزش انواع غذاها آموزش تهیه یک مافین آموزش شيريني پزي انواع بیسکویت انواع شیرینی بیسکویت بیسکویت رژیمی تازه های آشپزی دستور درست کردن بیسکویت رژیمی سايت شيريني پزي شیرینی شیرینی رژیمی طرز تهيه کلوچه شکلاتي رژيمي طرز تهيه کلوچه هاي رژيمي طرز تهیه انواع شیرینی طرز تهیه یک بیسکویت کاملا رژیمی مجله آشپزی هنر هنر آشپزی کلوچه شکلاتي رژيمي

برای خواندن امکانات این آرشیو به ادامه مطلب مراجعه نمایید...

fo1818 طرز تهیه بیسکوییت رژیمی

این بیسکویت برای کسانی که کلسترول خونشان بالاست، مناسب است. اما در مصرف این نوع بیسکویت هم نباید زیاده روی کرد.

مواد لازم برای تهیه ۱۲ – ۱۰ عدد بیسکویت :

 

آرد سفید گندم ۲ پیمانه سرپر (۲۲۵ گرم)
 بیکینگ پودر  ۱ قاشق چای‌خوری
 کره گیاهی پاستوریزه  ۲ قاشق سوپ‌خوری
 شکر  ۲ قاشق سوپ‌خوری
کشمش  یک سوم پیمانه (۵۰ گرم)
دانه آفتابگردان ۲ قاشق سوپ‌خوری
ماست کم‌چرب پاستوریزه ۱ پیمانه سرخالی (۱۵۰ گرم)
شیر کم چرب پاستوریزه ۳- ۲ قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه :
آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نمایید. کره گیاهی را به آن بیفزایید و مجدداً مخلوط کنید و با دست مالش دهید.
سپس شکر، کشمش، نیمی از دانه‌های آفتابگردان، ماست و شیر را بیفزایید و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی حاصل شود.

توجه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را روی سطحی که با آرد آغشته شده، به قطر ۲ سانتیمتر پهن نمایید.
حالا خمیرها را با قالب‌های دایره شکل به قطر ۶ سانتیمتر قالب بزنید.

با استفاده از قلم‌مو شیر را روی بیسکویت‌ها بمالید و بقیه دانه‌های آفتابگردان را روی آن بپاشید.
بیسکویت‌ها را به مدت ۲۰- ۱۵ دقیقه در فری که از قبل با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده قرار دهید تا پف کنند و طلایی رنگ شوند.

بیسکویت‌ها را پس از خنک شدن، با مربا یا کره کم چرب میل نمایید.

منبع :mikhak.net

برچسب ها

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

نظرات ارسال شده

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

نظرسنجی

مطالب این سایت باعث رضایت شما قرار گرفته است؟لطفا نظر دهید.